MKB-initiatief

De overheid lijkt geen oog te hebben voor ondernemend Nderland. Het mkb is een van de grootste slachtoffers, tot nu toe, van de maatregelen. Maatregelen die disproportioneel zijn en meer schade veroorzaken dan voorkomen.

De positie van het mkb valt niet te onderschatten. Ze is voor de economie, wat plankton is voor de voedselketen in zee; haal je het eruit, dan stort de hele keten in elkaar. Wanneer het mkb omvalt, valt uiteindelijk alles om. De grootste economische crisis uit de geschiedenis is in de maak. Een recessie, waarbij vergeleken The Great Depression van de jaren ‘30 kinderspel was.

Het is nog niet te laat, maar het is al lang vijf voor twaalf geweest. Het is aan ons, de ondernemers, om hier iets tegen te doen. Dit kabinet hanteert een verwoestende strategie en lijkt geenszins van plan deze te wijzigen. Denk jij mee?

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor het MKB-initiatief, al dan niet als actief deelenemr. Het initiatif is nu nog volledig blanco; samen gaan we invulling geven aan de 'denktank' en de stappen die we zullen nemen om dit destructieve beleid te stoppen.

 

Aanmeldformulier

 


 Aanmelden voor het MKB-initiatief kan helaas niet meer.Geachte bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website kost tijd en geld. Wij hebben ervoor gekozen om ons in te zetten voor dit initiatief, omdat we menen dat het nodig is. Het is onze bijdrage aan transparante, eerlijke en volledige berichtgeving.

Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dat kan via één van onderstaande doneer-opties, of door een bestelling in onze webshop. Dankjewel!

~ Erik van der Horst

 

It's easier to fool people,
than to convince them that they have been fooled.

~ Mark Twain

pak-je-privacy-terug-3-960px.jpg

BigTech-vrije telefoon...

Doet alles wat je huidige telefoon ook doet

* behalve je data delen met BigTech en derden

Meer info...

Pak je privacy terug